• Natuurlijk Tilburg

    Wegens de huidige COVID maatregelingen is onze winkel tot nader bericht gesloten. Animal Center is wel geopend.

    Blijf gezond! Tot ziens in onze winkel!

  • Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Stekjesmarkt

Kamerplanten hebben niemand nodig om zichzelf te vermenigvuldigen. Nou ja, alleen wat liefde van jou dan. Soms zie je opeens een baby naast je plant ontstaan. Schattig toch? Je kunt natuurlijk kiezen voor een volle plantenpot met bladeren, maar wellicht is er dan wel wat andere hulp nodig om moeder en kind gezond en wel te laten doorgroeien. Wij nemen je mee in de wereld van het stekken van je kamerplanten en laten je zien hoe je dit het beste kunt doen! 


Gek op stekken! Jij ook? 


Natuurlijk Tilburg organiseert daarom op 8-9-10 januari 2021 een ‘Stekjesmarkt’. 


Je kunt hier jouw stekjes ruilen voor andere varianten op onze stekjesmarkt. Ook vertelt onze plantenexpert je graag meer over bijzondere, inheemse plantensoorten, geeft je advies over de verzorging van jouw groene vrienden en kan je alles vertellen over wat ze nodig hebben om helemaal op te bloeien. 

 

Niks te ruilen? Je kunt natuurlijk ook gewoon nieuwe stekjes komen uitzoeken!


Stekken is zo ontzettend leuk en het biedt veel voordelen. Zo krijg je ze gratis en voor niets! Jij geeft je kamerplant liefde en aandacht en de plant doet de rest. Ook is het wetenschappelijk bewezen dat planten om je heen blije emoties opwekken en zorgen voor een positieve stemming. Daarnaast leveren planten ons zuurstof. Iets waar wij niet zonder kunnen. Lekker bezig zijn met groen, je handen in de aarde en dat allemaal binnenshuis. En als jij jouw stekje hebt kunnen laten uitgroeien tot iets moois, is dat toch geweldig!? Dat smaakt naar meer! En weet, het is heel leuk om stekjes uit te delen aan de mensen om je heen. Op deze manier deel jij een klein beetje geluk en liefde. Iets waar we nooit genoeg van kunnen hebben in de wereld. 


We zien je graag op onze stekjesmarkt op 8-9-10 januari 2021.

Mocht je alvast meer willen weten, neem dan een kijkje op onze website: https://www.natuurlijktilburg.nl/binnenplanten/gek-op-stekken


Openingstijden:

Vrijdag: 9:30 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00
Zondag: 11:00-17:00

I have plants this weekend! Ik hoop jij nu ook. 

Data: , en