• Natuurlijk Tilburg

  Het is kerst bij Natuurlijk Tilburg! Rustig en veilig komen shoppen? Dat kan! 
  We zijn op de volgende dagen (extra) open tot 20:00uur: 8, 9, 10, 17 en 18 december
   

  Tot ziens in onze winkel!

 • Natuurlijk helpen wij klanten!
 • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
 • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 20:00

Natuurlijk kerst

Bij Natuurlijk Tilburg kun je ook dit jaar weer terecht voor al jouw trendy kerstartikelen. Tuig de kerstboom maar alvast op, want na een bezoek aan ons tuincentrum wil je gelijk met al je nieuwe aankopen pronken. Kerst is een belangrijke periode van het jaar, waar samenzijn en gezelligheid centraal staan. Gezelligheid in huis creëer je door jouw huis om te voren tot een kerstparadijs. Van een prachtige gedekte tafel voor het kerstdiner tot de kerstverlichting voor buiten: Natuurlijk Tilburg zorgt er samen met jou voor dat je ook dit jaar weer van de kerst kunt genieten. Ook kun je bij ons terecht voor een duurzaam aanbod, zodat groen leven nog een beetje makkelijker wordt. Bekijk de verschillende opties om natuurlijk kerst te vieren en maak er prachtige kerstdagen van!

De perfecte kerstboom

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten kerstbomen die ieder zo hun eigen voor- en nadelen hebben. Een keuze maken kan dan ook erg lastig zijn! Kies je een boom met een heerlijke dennengeur? Of vind je het toch belangrijk dat de naalden niet snel uitvallen? Beantwoord een aantal vragen en kom erachter welke kerstboom dit jaar bij jou in huis niet mag ontbreken! Kom bij onze kerstshow een kijkje nemen om de verschillende soorten kerstbomen nog eens extra te vergelijken. Bij Natuurlijk Tilburg vind je kerstbomen in verschillende formaten, zodat er altijd één in ons assortiment te vinden is die in jouw huis past! Kies onder andere uit: 

 • Kerstbomen met of zonder kluit
 • Kleine of grote kerstbomen
 • Verschillende sparsoorten
 • En nog veel meer...

Waarom een kunstkerstboom?

Een kunstkerstboom of een echte kerstboom? Deze keuze speelt ieder jaar weer in vele huishoudens in Nederland. De juiste kerstboom kiezen kan nogal lastig zijn. Er zijn veel verschillen tussen echte kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat vind jij het belangrijkst? Een kunstkerstboom van pvc is bijvoorbeeld niet direct de meest duurzame keuze, maar de lange levensduur compenseert dat weer. Onze experts hebben de voordelen van kunstkerstbomen voor jou op een rijtje gezet:

 • Lange levensduur
 • Blijft altijd mooi
 • In unieke kleuren en soorten te verkrijgen

Welke kerstverlichting kies jij?

Kerstverlichting mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de donkere dagen en zorgt voor ontzettend veel sfeer in en rondom het huis. Wist je dat er verschillende manieren zijn om kerstverlichting te gebruiken op een relatief duurzame manier? Voordat je zomaar nieuwe kerstverlichting koopt, hebben onze experts diverse (duurzame) tips voor je op een rijtje gezet. Deze tips zorgen ervoor dat jij jouw huis en tuin op een duurzame, maar ook gezellige manier van kerstverlichting kunt voorzien! In ons tuincentrum in Tilburg vind je diverse soorten kerstverlichting met verschillende kleuren licht en geschikt voor diverse kerstbomen. 

Kerstboom versieren

Een kerstboom versieren kan op talloze manieren! Bij de kerstshow in ons tuincentrum vind je allerlei versierde kerstbomen die je kunt gebruiken als inspiratiebron. Hoe kun je het best een kerstboom versieren? Lees het stappenplan om jouw kerstboom net zoals de kerstbomen bij Natuurlijk Tilburg te versieren. Kom langs om inspiratie op te doen voor je eigen kerstboom en breng de kerstsferen in huis! In ons tuincentrum vind je verschillende soorten kerstdecoratie voor binnen én buiten. Denk hierbij aan trendy kerstballen, slingers in verschillende kleuren en materialen, originele kerstversiering voor buiten en een grote variatie aan kerstaccessoires.