• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Make it grow

Een eigen moestuin, heerlijke groenten, prachtige bloemen of jouw favoriete tuinplanten. Met de handen in de aarde om later te kunnen genieten van het resultaat: dat is wat tuinieren écht leuk maakt! Bij Natuurlijk Tilburg snappen we dat helemaal en daarom helpen we je dan ook graag op weg bij het maken van groene keuzes. Zo maken we samen de omgeving een stukje duurzamer en groener! Met behulp van de juiste handige hulpjes en goede bescherming kun je zelf jouw tuin omtoveren tot een echte moestuin, of een prachtige bloemenzee. Natuurlijk helpen we je daar graag bij, dus vraag ons enthousiaste team gerust om advies, dan denken we graag met je mee. Of het nu gaat om een gezonde bodem, de juiste groente- of bloemenzaden, een handig handgereedschap, of de juiste gewasbescherming: bij Natuurlijk Tilburg ben je aan het goede adres om jouw omgeving een stukje groener te maken!
 

Make it grow | Natuurlijk Tilburg

Groenten uit eigen tuin

Heerlijke verse seizoensgroenten uit eigen tuin, dat willen we toch allemaal? Eten uit het seizoen is een hele duurzame keuze, maar groenten zelf verbouwen maakt dat nóg een stuk beter! Zo blijft de impact zo laag mogelijk, terwijl je onder tussen een hele leuke bezigheid hebt. Dat vinden wij een echte win-win situatie. Natuurlijk vind je bij ons alle benodigdheden voor jouw eigen groententuin!

Bloemen uit eigen tuin

Zomerbollen en voorjaarsbollen kun je combineren voor een seizoen lang kleurrijk plezier. Bekijk de verschillende soorten en plant jouw favoriete bloemen in eigen tuin, je zult zien hoe blij je kunt worden van de mooie kleurrijke verschijningen! 

Natuurlijk alles wat je nodig hebt voor een goede oogst

Zelf zaaien en oogsten, betekent ook dat je best wat hulp kunt gebruiken om jouw planten goed te verzorgen en beschermen. Een goede set gereedschap kan bijvoorbeeld al een groot verschil maken om zorgvuldig te werk te kunnen gaan! En wat dacht je van gewasbescherming om jouw gewassen goed te kunnen beschermen? Ook als het hierop aankomt dan kiezen wij graag voor duurzaam en natuurlijk. Zo kun je jouw tuin goed onderhouden, waardoor je later veel plezier hebt van mooie bloemen en verse groenten uit eigen tuin. Make it grow met de juiste natuurlijke middelen, uit de buurt. Samen maken we de regio Tilburg een stukje groener, door te kiezen voor duurzaam en lokaal. In, voor, en met Tilburg!