• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Over ons

‘Beter een goede buur dan een verre vriend!’ Wij zijn de behulpzame buurman, daar waar je altijd aan kunt kloppen voor een gezellig praatje of een helpende hand. Voor goed advies of om even snel iets te halen als je het vergeten bent. Natuurlijk mag je even binnenkomen! Koffie?

Onze visie

Onze klanten helpen is waar wij energie van krijgen. Dit doen we niet alleen door voor ze klaar te staan. We maken voorkeuzes in het assortiment waardoor de keuzes scherp zijn afgebakend, we plaatsen ons midden in de seizoenen en bieden complete oplossingen voor zowel huis als tuin.

Eerlijke keuzes en echte verhalen vinden we belangrijk. We zijn continu opzoek naar oplossingen die goed zijn voor onze klanten en de wereld, natuurlijk voor een net zo’n eerlijke prijs. Dit alles doen we in, voor en samen met de inwoners van Tilburg en omgeving.

1. Natuurlijk helpen wij klanten

In alles wat we doen staat de klant helpen voorop. De klant staat bij ons op de eerste plaats. We weten wat klanten verlangen en denken bij elke keuze die we maken vanuit het hoofd van de klant. We begrijpen het wanneer klanten zich thuis voelen in onze winkel en halen alles uit de kast om het beste te doen voor iemand. Dit geldt ook voor onze interne klant.

We zorgen voor een assortiment dat onze klanten aanspreekt. We bepalen per seizoen welke collecties relevant zijn en welke oplossingen we bieden voor de problemen van onze klanten. In onze winkel willen wij dat klanten zich op hun gemak en welkom voelen.

2. Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop

De natuur is natuurlijk ons grootste goed. Wij dragen de zorg voor de wereld van vandaag en morgen. Duurzaamheid gaat bij ons dan ook voorop. Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn. 

Duurzaamheid is een van onze belangrijkste waarden, waarbij ons uitgangspunt is; we vermijden het slechte, zijn het goede en streven naar het beste. Dit zie je natuurlijk terug in alle facetten, van assortiment tot service en van marketing tot medewerkers.

3. Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg

We zijn terug, weliswaar in een nieuw jasje en met een nieuwe naam, maar toch is het zoals thuiskomen. Tilburg is waar onze roots liggen, waar we ons thuis voelen, ons speelveld. Maar Tilburg is voor ons meer dan alleen de stad waar onze winkel staat, we zijn er voor en met alle mensen in Tilburg en omgeving.

Naast het aanbod van lokale producten bieden we lokale initiatieven een platform. We zijn een plek waar Tilburgers samen komen. En natuurlijk helpen we de stad, de huizen en de tuinen van onze klanten elke dag een beetje mooier te maken.

Heel graag tot ziens in ons tuincentrum, Natuurlijk Tilburg.