• Natuurlijk Tilburg

  Het is kerst bij Natuurlijk Tilburg! Rustig en veilig komen shoppen? Dat kan! 
  We zijn op de volgende dagen (extra) open tot 20:00uur: 8, 9, 10, 17 en 18 december
   

  Tot ziens in onze winkel!

 • Natuurlijk helpen wij klanten!
 • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
 • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 20:00

Natuurlijk kiezen wij voor duurzaam

Wij zijn de behulpzame buurman, waar je terecht kunt voor jouw lokale benodigdheden voor huis en tuin. Met onze duurzame missie willen we voor de regio Tilburg zo veel mogelijk duurzame opties aan reiken. Dit doen we door op alle mogelijke aspecten te kijken naar duurzame opties. Zo werken we veel met lokale merken samen, maar ook zijn bijvoorbeeld onze tasjes composteerbaar. Wij geloven dat iedere keuze een duurzame keuze kan zijn en daar helpen we jou graag bij! Ons assortiment is samengesteld met een oog op duurzaamheid en lokale initiatieven. Een groenere omgeving begint al bij kleine aanpassingen in en om het huis, en wij zijn de buurman die je daar graag bij helpt! Vraag ons team gerust om hulp of advies, natuurlijk helpen we je graag!

Natuurlijk Tilburg

Duurzame keuzes maken voor jezelf en jouw omgeving

Wij geloven dat we met iedere keuze onze omgeving een klein stukje groener kunnen maken. Daar dragen wij dan ook graag aan bij, door een ruim assortiment aan te bieden met veel verschillende duurzame initiatieven. Alle benodigdheden voor in en om het huis vind je in ons tuincentrum, op een zo duurzaam mogelijke manier. Daarnaast zit duurzaamheid voor ons ook in lokaal kiezen. De afstanden beperkt houden en werken met wat de omgeving ons te bieden heeft. En dat is gelukkig heel veel in de regio Tilburg, waar we dan ook graag mee samen werken!

Natuurlijk Tilburg voor duurzame opties voor in en om het huis

Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg

Het maken van duurzame keuzes gaat niet alleen om wat je wel of niet koopt, maar ook om het verstandig omgaan met materialen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Zo is het verpakkingsmateriaal dat je bij de kassa vindt composteerbaar, waar je dus thuis ook nog wat aan hebt! Zo kunnen we de impact verminderen en slim omgaan met de middelen die we gebruiken. Dat doen we samen met jou; in, voor, en met Tilburg!