• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Bijzonder buitengroen

Wij houden van groen, en dan met name van bijzonder buitengroen. Bij Natuurlijk Tilburg helpen we je graag om jouw omgeving een stukje groener te maken, zowel binnen als buiten. Een mooie plant in de kamer, het aanleggen van een moestuin, genieten van seizoensgroenten, of ieder jaar weer plezier hebben van dezelfde vaste planten; voor iedereen is bijzonder buitengroen iets anders en wij helpen je graag om dat te vinden! Je vindt bij ons een divers aanbod met verschillende soorten planten, zaden en benodigdheden. We helpen je graag om seizoensgebonden keuzes te maken, waardoor het een stukje makkelijker is om het tuinieren duurzaam en groen te houden! Ook laten we je graag kennis maken met lokale merken en initiatieven. Zo werken we samen in, voor, en met Tilburg aan een groene omgeving!

Vaste planten: duurzame schoonheden

Vaste planten vormen de kern van veel tuinontwerpen. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en komen elk jaar opnieuw tot bloei. Van kleurrijke bloemen tot sierlijke bladeren, vaste planten voegen structuur en schoonheid toe aan uw tuinlandschap. Ontdek een assortiment aan vaste planten die perfect zijn voor uw tuin bij Natuurlijk Tilburg.

Klimplanten: groene architectuur

Klimplanten voegen hoogte, textuur en architectonisch belang toe aan elke tuin. Of het nu gaat om romantische rozen die langs een hek slingeren, of om weelderige klimop die een muur bedekt, klimplanten creëren een weelderige en groene omgeving. Ontdek ons ​​aanbod aan klimplanten en geef uw tuin een verticaal accent.

Perkplanten: kleurrijke accenten

Perkplanten zijn perfect voor het toevoegen van levendige kleuraccenten aan uw tuin. Of u nu op zoek bent naar bloeiende eenjarigen voor seizoensgebonden plezier met prachtige voorjaarsbloeiers, of naar meerjarige favorieten die jaar na jaar terugkeren, wij hebben de perfecte perkplanten voor uw tuin!

Meer soorten tuinplanten: een wereld van mogelijkheden

Naast vaste planten, klimplanten en perkplanten omvat onze collectie ook een scala aan andere tuinplanten. Van struiken en bomen tot bodembedekkers en waterplanten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer een weelderige en gevarieerde tuin door verschillende soorten tuinplanten te combineren en een harmonieus en boeiend landschap te creëren.

Bij Natuurlijk Tilburg zijn we gepassioneerd over tuinieren en willen we u helpen bij het vinden van de perfecte tuinplanten voor uw buitenruimte. Kom langs in onze winkel en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Onze deskundige medewerkers staan ​​klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw tuin.