• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Hét PLANTENASIEL van Tilburg!


Wist je dat Natuurlijk Tilburg voortaan een plantenasiel heeft? Wij zullen je er alles over vertellen. We vinden het namelijk belangrijk dat planten de kans krijgen op een tweede leven. 

 

We kennen het allemaal wel. Je koopt of krijgt een plant, hij staat een poosje mooi te wezen en dan opeens lijkt deze er de brui aan te geven. Hoe kan dat nou!? Je hebt immers alles gedaan wat de plant nodig heeft. Toch?
 

Misschien besloot je te experimenteren en bleek je groene vingers te hebben. Alle stekjes die je hebt gepland zijn uitgegroeid tot een heuse plant. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je vensterbank begint nu wel erg vol te raken. 
 

Of je gaat kleiner wonen, verandert van interieur, gaat op vakantie en denkt dat jouw planten wel een weekje zonder water kunnen, of gaf je ze juist teveel water. Er zijn duizenden redenen te bedenken waarom jouw plant dakloos zou kunnen raken.

Voor deze en nog vele andere planten bestaat het plantenasiel. 

 

Je plant hoeft voortaan niet meer naar de groencontainer. We gaan in onze entree namelijk een vast punt maken waar jij je kamerplanten kunt aanleveren voor het plantenasiel. Je kunt ze daar dus (anoniem;)) achterlaten. Wij gaan ze vervolgens opknappen (indien nodig) en ervoor zorgen dat ze een tweede leven krijgen. Jouw ‘dreigende’ wees krijgt dus weer een nieuwe thuis. 

 

De planten die aan ons plantenasiel worden aangeboden worden natuurlijk niet doorverkocht. Deze planten worden, nadat ze zijn opgeknapt, gedoneerd aan het goede doel. Wij houden je via social media op de hoogte welke doelen dit zijn. Zo weet je waar jouw plant mogelijk staat te shinen. 

 

Eigenlijk alle (meerjarige) planten zijn welkom. Zolang ze nog maar enig teken van leven vertonen. Breng daarom de planten die jij wilt weggooien naar ons. Dan lappen wij hem op en zorgen we ervoor dat ie een gezellig nieuw thuis krijgt. 

Stap 1: Lever je plant bij ons in

Stap 2: Wij lappen hem op en geven hem liefde...

Stap 3: In zijn volle pracht doneren wij hem aan een goed doel!