• Natuurlijk helpen wij klanten!
 • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
 • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Bak ze bruin!

Wat je misschien niet zou verwachten bij een tuincentrum is een specialisatie in bakproducten! Toch is dat niet zo heel erg gek, want waar wij ervoor zijn om je huis en tuin gezelliger te maken, doen bakproducten dat natuurlijk ook! Die heerlijke geur en ontspannen bezigheid, dan hebben we het niet eens over het resultaat, is natuurlijk al genieten! Voor iedere thuisbakker, van starter, hobbyist tot ervaren kok, hebben wij een prachtig assortiment beschikbaar aan mooie, kwalitatieve, pure en duurzame producten, waar jouw keuken (en buik uiteindelijk) blij van wordt! Ook al geef je nog niet zoveel om bakken, als je onze afdeling ziet, dan gaan je handen jeuken. Dat effect heeft het nu eenmaal! Daarom introduceren wij jou graag onze uitgebreide bakhoek, die je kunt vinden naast de koffiehoek. Van handige kant en klare bakmixen van hoge kwaliteit, tot speelse deegrollers met vormen erin, van taart decoratie artikelen om van elke gelegenheid een feestje te maken tot aan handige keukenhulpjes waar je het bestaan niet eens van afwist! 

Wist je trouwens dat bakproducten ook een super leuke kadotip zijn? We hebben hier speciale pakketten voor samengesteld, of je kunt natuurlijk zelf aan de slag met losse producten. Origineel én lekker!

6. Voordelen van bakken!

1. Genieten

De meest logische in dit rijtje is natuurlijk dat het genieten is van het resultaat! Of het nu een brood is, een dessert, taart of een andere lekkerij, het moment dat je het eerste hapje proeft is ultiem genieten! Jezelf verwennen is altijd belangrijk ;-).

2. Zelfvertrouwen

Uiteraard lukt niet alles direct, maar in de meeste gevallen als het lukt, dan ben je trots op het resultaat en dat geeft je zelfvertrouwen een lekkere (letterlijk) boost! 'Kijk eens wat ik voor heerlijks gemaakt heb!'. 

3. Creativiteit

Iets zelf maken stimuleert de creativiteit. Het is een vorm van algemeen welzijn en dat is erg positief voor je gezondheid. De ene schildert, een ander schrijft en weer een ander bakt! Laat die creativiteit maar stromen!

4. Mindfulness in de keuken

Koken en bakken is de perfecte bezigheid waardoor je tot rust komt. Je focust je op één taak en stap voor stap breng je een recept tot leven. Het haalt je uit de dagelijkse bezigheden en draagt daarmee bij aan stress reductie.

5. Goed gevoel

Iets bakken geeft je een goed gevoel, omdat je het resultaat (in de meeste gevallen) deelt met je gezin of anderen. Je bakt iets voor een ander, waarvan je weet dat zij ervan gaan genieten. Het gevoel van iets doen voor een ander is erg waardevol en draagt zelfs meer bij dan wanneer je iets doet voor jezelf. Wij mensen doen graag iets voor anderen en bakken is natuurlijk één van de meest lekkere keuzes die je kunt maken om iemand een hart onder de riem te steken.

6. Traditie

Eten gaat vaak gepaard met tradities. Een verjaardag, feestdag of andere speciale gelegenheid? Vaak wordt er als één van de eerste dingen gedacht aan ETEN! Taart, hapjes, iets te vieren? Met een eigen baksel krijgt dit toch weer extra waarde!

Cook and Bake producten bij Natuurlijk Tilburg

Thuisbakken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Cook & Bake brengt de kwalitatieve producten waarmee bakkers werken, tot bij jou thuis. Gebaseerd op de jarenlange ervaring in bakkerijgrondstoffen, kiezen ze uitsluitend voor de beste kwaliteit. Het thuisbak concept omvat traditionele bloem en all-in mixen voor brood, banket- en dessertmixen, de meest uiteenlopende ingrediënten, versiering voor taart & gebak, non-food producten en materiaal voor in en rond de keuken.

Kortom: de ideale oplossing voor iedere thuisbakker en hobbykok. 

Van Cook and Bake hebben wij een uitgebreid assortiment met producten, zoals bijvoorbeeld:

 • Complete all-in mixen
 • Losse bak ingrediënten
 • Banket en dessertmixen
 • Bak en braad producten
 • Bakvormen en bakgerei
 • Bak decoratie materiaal
 • Leuke kennismakingspakketten

Als je dus aan de slag wilt met bakken, dan kun je hier zeker slagen met alle ontzettend leuke producten die we aanbieden. Het werkt aanstekelijk, want als je eenmaal eens iets geprobeerd hebt.... smaakt dat naar meer!!

Win een bakworkshop voor 2 personen!

Zou het niet geweldig zijn om samen met je zoon/dochter, partner, goede buur of (verre) vriend(in) deel te nemen aan één van onze leerzame en smakelijke bakworkshops in het tuincentrum?

Laat ons via de onderstaande link weten waarom jij deze supermooie prijs wilt winnen en met wie jij wilt deelnemen als je wint. De meest opvallende en originele deelnemers maken uiteraard de meeste kans om te winnen. 

Deelname is mogelijk tot en met donderdag 30 september 2021 en de winnaar krijgt op uiterlijk 4 oktober 2021 bericht. 

Ja, ik wil meedoen!

Custers bakproducten kopen in Tilburg

Custers Bakproducten is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar professionele bakingrediënten en benodigdheden verkoopt voor de consument. Met hun kennis proberen zij een assortiment aan te bieden dat let op bewerkelijkheid, prijs, smaak en houdbaarheid zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

De familie Custers is van oorsprong een molenaarsfamilie. Het malen van meel en de handel in meel werd gedaan bij de Dieterder Molen in Dieteren (1800-1960) en later ‘biej de meule’ op de Zilstraat in Dieteren. Vanuit deze winkel worden voor het eerst de Custers bakproducten verkocht voor de thuisbakker. Later werd er een winkel geopend in Maastricht, bekend als De Bakwinkel, gevuld met de Custers bakmixen, bakvormen, bakaccessoires en suikerdecoraties. In 22 jaar groeit deze winkel uit tot een begrip in heel Limburg. Inmiddels zit de winkel in Maasbracht, is deze overgenomen door de volgende generatie en worden er zelfs bakkersopleidingen verzorgd. De liefde voor het bakken, dat proef je dus in hun producten!

Bij Natuurlijk Tilburg bieden we een uitgebreid assortiment van verschillende soorten bakmeel aan, waar je je vingers bij aflikt!

Patisse bakbenodigdheden vind je bij Natuurlijk Tilburg

Patisse is de specialist en Nederlandse marktleider op het gebied van bakvormen en bak accessoires. Van springvormen tot bakplaten en van uitsteekvormen tot taartroosters, zeefen, raspen en spuitzakken, je kunt het zo gek niet bedenken maar het zit in het assortiment. Als je een hulpstuk zoekt om je bak idee mee uit te voeren, dan ben je bij Patisse aan het juiste adres!

Daarom hebben wij ook een ruime sortering aan verschillende accessoires en vormen, om zo onze speciale bakhoek compleet te maken. Je kunt dus de deur uitgaan met het complete pakket en dat is natuurlijk ideaal!

De koffiecorner!

Wist je dat....

 • Wij ook een koffiecorner hebben, naast de bak producten?

 • Dat je hier heerlijk kunt zitten in onze gezellige ambiance om even bij te komen?

 • Dat je hier GRATIS kunt genieten van een goede kop koffie en wat fruit?

 • Dat je hier zelf je koffie en fruit mag pakken?

Graag gedaan en geniet ervan!