• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Clayfibre bloempotten en bakken

Clayfibre is een lichtgewicht én duurzaam materiaal waar mooie plantenbakken en bloempotten van worden gemaakt. Bij Natuurlijk Tilburg gaat ons hart hier sneller van kloppen! Wij maken graag duurzame en bewuste keuzes voor een groener leven en helpen jou daar ook graag bij met ons assortiment. Dat betekent dat we zo veel mogelijk kiezen voor duurzame initiatieven en veel samen werken met lokale ondernemingen uit de regio Tilburg. Daarnaast helpen we je heel graag om jouw omgeving een stukje groener te maken. Zowel door te kiezen voor duurzame initiatieven, als door het toevoegen van meer planten, zowel binnen als buiten. Zo kun je genieten van de natuur terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud daarvan. Zowel door de planten die wij uit de omgeving halen als de duurzame potterie!

Duurzame clayfibre bloempotten en plantenbakken

Het materiaal clayfibre is een combinatie van glasvezel en klei, wat samen tot een duurzaam materiaal wordt gecombineerd. Het materiaal is vorst- en regenbestendig en heeft in principe de uitstraling van steen. Een groot verschil is echter dat het lichtgewicht is en dus gemakkelijk te verplaatsen is! Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen van de bloempotten en plantenbakken, variërend van een terracotta look tot aan strak antraciet. Ook kent het materiaal verschillende vormen; een ronde pot, een vierkante plantenbak, of een grote rechthoekige plantenbak waar kuipplanten in kunnen, het kan allemaal! 

Combineer een clayfibre plantenbak met jouw favoriete tuinplanten

Naast een heel uitgebreid aanbod aan duurzame bloempotten en plantenbakken, vind je bij ons uiteraard ook een heel divers aanbod aan planten! Zowel kamerplanten als tuinplanten in verschillende soorten en maten zijn zeer ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Zo kun je zelf jouw favoriete planten combineren met duurzame potten en bakken. Mocht je tijdens het uitkiezen vragen hebben over het juiste formaat van de plantenbak, of andere aandachtspunten, dan kun je ons uiteraard om advies vragen! Ons enthousiaste team staat je graag te woord! Je vindt bij Natuurlijk Tilburg heel veel groen waaronder sterke tuinplanten en prachtige kamerplanten:

  • Vaste planten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Orchideeën 

En uiteraard nog veel meer! Zo kun je de vorm, grootte en kleur van de bloempot of plantenbak afstemmen op jouw stijl, ruimte en favoriete planten. Er zijn ook andere duurzame materialen voor bloempotten en plantenbakken, zoals gerecycled plastic, hout en keramiek. Je vindt deze diverse soorten allemaal op onze buitenafdeling in het tuincentrum.

Ontdek de voordelen van clayfibre bij Natuurlijk Tilburg

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum in Tilburg, voor een variërend en duurzaam aanbod voor alles dat met groen leven voor binnen en buiten te maken heeft. Je kunt bij ons veel lokale initiatieven verwachten, omdat wij veel waarde hechten aan de natuur in onze regio. Daarnaast is het een duurzame manier om zo veel mogelijk uit de eigen omgeving te halen en daar dragen wij graag aan bij! Natuurlijk helpen we je graag op weg, dus vraag ons team gerust om adviezen en informatie. Bij Natuurlijk Tilburg ben je aan het juiste adres voor duurzame en bewuste producten voor een groener leven. In Tilburg, voor Tilburg, uit Tilburg!