• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Recycled plastic potten en bloembakken

Gerecycled plastic kan uitstekend dienen als materiaal voor plantenbakken en potten. Sterker nog, hoe duurzamer het materiaal, hoe beter! Daar staan wij voor bij Natuurlijk Tilburg en wij doen dan ook altijd ons best om een groen en duurzaam assortiment aan te bieden. We helpen je heel graag bij het groener maken van jouw omgeving, zowel op het gebied van duurzaamheid als qua planten en natuur. Ook plantenbakken en potten helpen je hierbij, door bijvoorbeeld een paar goed gevulde potten in huis neer te zetten, op het balkon, of op het terras. Zo wordt jouw omgeving stukje voor stukje ietsje groener!

Bloempotten van gerecycled plastic

Dankzij gerecycled plastic en kunststof, wordt afval omgezet tot een nieuw product. Dat is niet alleen een duurzame oplossing om het afval te verwerken, maar geeft tevens zeer stevig en houdbaar materiaal dat jaren mee gaat. Zo kun je kiezen voor de lange termijn én maak je een verantwoorde keuze tegelijk. De bloempotten van gerecycled plastic zijn dan ook te verkrijgen in verschillende vormen, soorten & maten en vaak uitgevoerd in een prachtig tijdloos design. Zo kun je er jaren plezier van hebben!

Gerecycled kunststof voor de mooiste plantenbakken, Natuurlijk Tilburg!

Natuurlijk willen wij het beste voor onze omgeving. Daarom kiezen wij voor een groen en duurzaam assortiment. Daarnaast helpen we je graag bij het maken van duurzame keuzes. Zo kun je ons enthousiaste team altijd om advies vragen! Op het gebied van duurzaamheid hechten wij een grote waarde aan onze eigen omgeving, de regio Tilburg. Daarom werken we dan ook veel samen met lokale ondernemers. Duurzame opties voor Tilburg, uit Tilburg!

Plantenbakken en bloempotten van duurzame materialen

Of je nu een lege hoek in huis wilt opfleuren, jouw volledige balkon groener wilt maken, of een mooie eyecatcher op het terras neer wilt zetten; bij Natuurlijk Tilburg ben je aan het juiste adres! De mooiste combinatie potten en planten kun je zelf samenstellen in ons tuincentrum, met een gerust hart over de herkomst en productie van de producten. Ook als je vragen hebt over duurzaam tuinieren, groener leven en het kiezen van de juiste producten staan we je uiteraard graag te woord! Wij werken met een enthousiast team en zijn er om jou te helpen. Bekijk de verschillende mogelijkheden op het gebied van potten en bakken, variërend van een strakke antraciete plantenbak, tot aan een mooie hanging basket. 

Duurzame bloempotten en plantenbakken bij Natuurlijk Tilburg

Ons assortiment varieert regelmatig, waardoor wij verschillende duurzame initiatieven kunnen uitlichten in de regio Tilburg. Wij werken met veel plezier samen met lokale initiatieven en maken daar dan ook veel ruimte voor. Dat betekent dat er altijd verschillende soorten duurzame plantenbakken en bloempotten te vinden zijn in ons tuincentrum. Maak zelf de mooiste combinaties met jouw favoriete planten, zoals een stoere cactus, een vrolijk bloeiende kamerplant, of een gezellig viooltje. Uiteraard kunnen we je voorzien van advies en informatie indien nodig, vraag ons team gerust om hulp. Je bent van harte welkom bij Natuurlijk Tilburg, natuurlijk kiezen we samen voor duurzaam!