• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Trend bloempotten en plantenbakken

Potten en bakken volgens de laatste trends, zoals een hanging basket, of een mooie antraciete plantenbak vind je allemaal bij Natuurlijk Tilburg. Wij combineren trends op het gebied van plantenbakken en potterie graag met onze missie om een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te bieden. Dit gaat heel goed hand in hand, met de groeiende aandacht voor duurzaamheid op de markt. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel en wij helpen jou ook graag op weg naar een groener leven. Zowel door meer groen in huis en in de tuin te halen, als door bewuste duurzame keuzes te maken. Bij Natuurlijk Tilburg ben je hiervoor aan het juiste adres!

De trends op het gebied van plantenbakken en potten

Er is steeds meer aandacht voor groen, natuur en een bewustere levensstijl. Zo ook als het gaat om het kopen van nieuwe producten en het omarmen van een duurzame levensstijl. Wat ons betreft is een fijne tuin, een groene leefomgeving en een mooie balans in het huis en in de tuin hierop een zeer goede aansluiting. Wij zorgen er dan ook graag voor met ons assortiment aan potten en bakken dat je de mooiste woon en tuin trends kunt vinden, op een duurzame wijze. Dat betekent dat we kiezen voor duurzame materialen zoals gerecycled plastic en clayfibre, maar ook dat we zo veel mogelijk kiezen voor lokale producties. Dat betekent dat we veel samen werken met ondernemers uit de regio Tilburg, om onze regio samen een stuk groener en duurzamer te maken! 

Natuurlijke potten en plantenbakken bij Natuurlijk Tilburg

We zien veel natuurlijke materialen die worden gebruikt om potten en bakken te maken volgens de laatste trends. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd en kun jij mooie potten neerzetten op het terras, balkon, of in huis. Er wordt hierbij veel gebruik gemaakt van gerecycled plastic, clayfibre, hout en keramiek. Deze worden verwerkt tot mooie potten in verschillende soorten en maten, van klein en bescheiden tot aan grote massieve stukken. Ook de plantenbakken zoals we deze van vroeger kennen zijn op dit moment heel populair en stijlvol. Heb je iets minder ruimte, of zoek je het graag wat hoger op? Er zijn ook vele soorten hanging baskets, waarmee je jouw omgeving een stuk groener kunt maken zonder al te veel ruimte te gebruiken!

Bloempotten en bakken voor binnen en buiten

Als je nieuwe potten en bakken uitkiest, kan het van belang zijn om met een aantal zaken rekening te houden. Ten eerste is het voor de meeste planten belangrijk dat er onderin de pot een gat zit waar het water uit kan lopen. Ten tweede zijn niet alle materialen even goed bestand tegen alle weersomstandigheden zoals temperatuurswisselingen of vorst. Je kunt onze medewerkers hier natuurlijk advies om vragen, dan helpen we je graag bij jouw vragen! 

Natuurlijk Tilburg voor natuurlijke plantenbakken, potten en meer

Je bent van harte welkom bij Natuurlijk Tilburg voor het hele aanbod aan natuurlijke materialen en trendy plantenbakken en potterie. Uiteraard wil je ook iets moois hebben om in de nieuwe potten en bakken te doen, kom daarom gezellig bij ons langs en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod!