• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Kaars en geur

Niet alleen voor het buitenleven kun je bij ons terecht, maar ook voor een fijn binnenleven hebben wij een divers aanbod. Zo kun je bij Natuurlijk Tilburg terecht voor prachtige kaarsen, geurkaarsen en geur diffusers, die veel sfeer met zich mee brengen voor in huis. Een sfeervol kaarslicht, een heerlijke geurkaars, of een fijne seizoensgeur die zich langzaam door het huis verspreidt. Het zijn de kleine dingen die je iedere dag blij kunnen maken en de fijne geuren en kleuren die je ontspanning en een huiselijk gevoel kunnen geven. Daarnaast zijn de sfeer items mooie cadeaus waar veel mensen blij van worden! 

Kaars en geur voor heerlijke geuren en kleuren in het seizoen

Wil je soms ook wel even iets anders in huis, zonder alles van zijn plek te hoeven halen? Een aantal kleuraccenten kan al veel vernieuwing met zich meebrengen! Zo kun je per seizoen bijvoorbeeld een aantal kleuren terug laten komen in de kussens en kaarsen, waarmee je een andere stijl creëert die je ook weer makkelijk wisselt. Ook geuren van bijvoorbeeld een geurkaars of geurstokjes brengen een andere sfeer met zich mee. Een lichte zomergeur geeft toch een ander gevoel dan een winterse kruidige geur! Zo kun je met de seizoenen mee wisselen met mooie kaarsen, geurstokjes en geurkaarsen voor een frisse wind door het interieur per seizoen. 

Mooie kaarsen om cadeau te geven

Wie wordt er niet blij van een fijn kaarslicht als het net donker begint te worden? Zowel binnen als buiten zijn kaarsen hele mooie toevoegingen voor extra sfeer en een fijn lichtje. Echt goede kaarsen die lang mee gaan en mooi van kleur zijn, zijn daarnaast heel goed geschikt om cadeau te geven. Goede kaarsen hebben een lange brandduur en zijn bij voorkeur duurzaam geproduceerd zodat ze aansluiten bij wat wij belangrijk vinden bij Natuurlijk Tilburg. Wij kiezen graag voor duurzame en groene initiatieven, ook als het om kaarsen gaat! 

Luxe geurstokjes voor in huis

Een heerlijke luxe geur in de badkamer, of een fijne warme geur als je het huis binnen komt, een makkelijke oplossing daarvoor zijn geurstokjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten met mooie stijlvol vormgegeven flesjes, zodat je ze op een mooie plek neer kunt zetten in huis. Ook dit is uiteraard heel goed geschikt als fijn en luxe cadeau voor iemand die je lief is! 

Natuurlijk Tilburg: in, voor, en met Tilburg!

Wij zijn als tuincentrum gevestigd in Tilburg en kiezen graag voor lokale merken en producten, om samen de omgeving een stukje groener te maken en meer ruimte te geven aan duurzame merken. Daarom vind je bij ons veel lokale merken en zo veel mogelijk groene en duurzame initiatieven voor in en om het huis. Daarnaast helpen we jou graag om jouw omgeving een beetje groener te maken, met de kleinste keuzes die je kunt maken. Natuurlijk helpen we je daar graag bij! Vraag ons enthousiaste team gerust om advies, dan denken we graag met je mee.