• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Gesteeld gereedschap

Gesteeld gereedschap is onmisbaar als je jouw tuin zo goed mogelijk wilt onderhouden. Je bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten gesteeld tuingereedschap, gemaakt van duurzame materialen. De stelen liggen goed in de hand en helpen je om in een goede houding aan het werk te gaan in de tuin, zodat je niet onnodig hoeft te bukken en toch hetzelfde werk kunt verrichten. Bij Natuurlijk Tilburg werken we graag met duurzame en natuurlijke materialen, om onze omgeving zo groen mogelijk te maken! Daarom kun je bij ons terecht voor duurzame merken en producten gemaakt van duurzame materialen. Zo kun je met iedere keuze jouw omgeving een klein stukje groener maken!

Gereedschap met lange stelen

Er zijn verschillende soorten tuingereedschap die het handigste te gebruiken zijn met lange stelen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij: 

  • Een bezem
  • Een schoffel
  • Een hark
  • Een cultivator

Gereedschap met korte stelen

Voor andere klussen in de tuin kan het weer erg handig zijn om gereedschap met steel te gebruiken, maar dan wel een stukje korter. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Een spade
  • Een kantsteker
  • Een grondboor
  • Een schop

Gesteeld gereedschap voor optimaal tuinonderhoud

Gesteeld gereedschap wordt zowel gemaakt met houten stelen als met staal. Deze stelen zijn sterk en weerbestendig, en helpen je om het tuinonderhoud een stukje gemakkelijker te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld bezems en schoffels waarmee je kunt werken terwijl je rechtop kunt staan in een goede houding en indien nodig genoeg kracht kunt zetten. Ook als je bijvoorbeeld gaat harken, door middel van een grashark of een bladhark, is het een stuk praktischer als de hark een lange steel heeft waardoor je gemakkelijk door de oppervlakte beweegt. Er zijn ook verschillende combinaties van gereedschappen die je met zowel een korte steel als met een lange steel kunt gebruiken. Deze combinatiesets kun je aanpassen qua lengte en opzetstuk, waardoor je meerdere mogelijkheden in één hebt.

Tuingereedschap met korte stelen 

Er zijn verschillende tuingereedschappen verkrijgbaar met een verstelbare steel, of met een combinatie die je kunt aanpassen op het gereedschap dat je op dat moment nodig hebt. Een korte steel kan namelijk ook erg handig zijn, bijvoorbeeld als je een kantsteker gebruikt om de grasranden netjes af te steken, of wanneer je met veel kracht een grondboor wilt gebruiken. 

Natuurlijk Tilburg voor duurzaam tuingereedschap en meer

Wij helpen je graag om jouw omgeving een stukje groener te maken, zowel binnen als buiten. Dat kan al gaan om de kleinste veranderingen die je helpen om meer van de natuur te genieten. Een mooie kamerplant, een duurzaam gefabriceerde tuinset, of een eigen moestuin. Je vindt bij ons verschillende duurzame merken en producten die je helpen om een groenere omgeving te creëren. Daarnaast werken we veel samen met lokale initiatieven, zodat we de omgeving Tilburg samen ook een stukje groener maken. Natuurlijk helpen we jou ook graag! Heb je vragen over het onderhoud van de tuin, of andere gerelateerde onderwerpen? Vraag ons enthousiaste team gerust om hulp, dan helpen we je graag verder! Kom bij ons langs in Tilburg en laat je verrassen door ons gevarieerde assortiment