• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Buiten koken


Wat is er nu fijner dan eindeloze zomeravonden in de tuin? Buiten lezen, spelen, bijpraten met vrienden of familie, en natuurlijk lekker eten! Dan zou het jammer zijn om tussendoor naar binnen te moeten om te koken. Daarom halen we ook het koken graag naar buiten, door middel van verschillende soorten barbecues en zelfs complete buitenkeukens! Zo zijn de eindeloze zomeravonden in de tuin écht alleen nog maar buiten. Je vindt bij Natuurlijk Tilburg verschillende soorten barbecues, buitenkeukens en allerlei toebehoren die daarbij komen kijken. Zo ben je ook voor de accessoires die de barbecue-beleving compleet maken bij ons aan het juiste adres. Van spatels en tangen tot aan roosters en bakplaten, je vindt het op onze barbecue-afdeling. En vergeet het onderhoud natuurlijk niet; schoonmaakborstels, schoonmaakmiddelen en afdekhoezen kun je ook bij ons vinden. Voor iedere barbecue-liefhebber is er wel een geschikte barbecue te vinden, of je nu fan bent van de karakteristieke houtskool barbecue, of liever kiest voor elektrisch; bij Natuurlijk Tilburg ben je aan het juiste adres!
 

Buiten leven...

Wat is nu een optimaal buitenleven zonder eindeloze zomeravonden met heerlijke barbecue-sessies in de tuin? Buiten koken is een heerlijk onderdeel van het buitenleven en een barbecue leent zich daar uiteraard uitstekend voor. De fijne dingen kunnen soms zo simpel zijn; lekker eten, goed gezelschap en een fijne temperatuur buiten zijn al snel genoeg voor een heerlijke zomeravond. Daarom vind je bij Natuurlijk Tilburg dan ook een uitgebreid aanbod aan barbecues en toebehoren, zodat je het beste uit de zomeravonden kunt halen en écht van het buitenleven kunt genieten!

Genieten van het buitenleven met Napoleon barbecues

Met een BBQ van Napoleon wordt het een overheerlijk jaar. Waarom zou je je immers beperken tot de zomermaanden? Met een Napoleon BBQ maak je jaarrond de lekkerste gerechten klaar. De Napoleon grills zijn er in allerlei varianten; van gas- tot houtskoolbarbecues en van tafel BBQ’s tot complete buitenkeukens. Voor een complete ervaring haal je uiteraard ook de bijpassende BBQ accessoires in huis. Bij tuincentrum Natuurlijk Tilburg hebben we een groot assortiment producten van dit bijzonder lekkere merk. Leer meer over Napoleon bbq's en toebehoren!

Natuurlijk buiten koken met Napoleon bbq's en accessoires

Natuurlijk wil je wanneer het weer zich ervoor leent zo veel mogelijk buiten zijn. Dan verplaatsen we het binnenleven maar al te graag naar buiten! Een buitenkeuken is zo gemaakt, met een fijne barbecue en een aantal accessoires. Je vindt bij ons natuurlijk verschillende soorten en maten barbecues van Napoleon, maar ook de verschillende extra's en aanvullingen, zoals:

  • diverse roosters en platen voor verschillende bereidingswijzen
  • aanmaakblokjes
  • tangen en spatels
  • beschermhoezen
  • schoonmaakborstels en reinigingsmiddelen

Zo kun je heel veel variëren qua gerechten en bereidingswijzen, waardoor iedere barbecue-sessie weer anders is. Ook voor het onderhoud van de barbecue vind je verschillende toebehoren, zoals schoonmaakborstels en hoezen, zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft en goed beschermd is.

Diverse soorten barbecues bij Natuurlijk Tilburg

Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om barbecueën. Daarom hebben wij verschillende barbecues in ons assortiment, variërend van gas en elektronisch tot aan houtskool. De verschillende barbecues hebben allemaal hun kenmerken en eigenschappen die het gebruik verschillend kunnen maken. Kies je liever voor snelheid, of kan er voor jou niets op tegen de geur van houtskool? Ook de bereidingswijzen kunnen verschillen. Bij sommige barbecues kun je eindeloos variëren met technieken zoals grillen, roken, stomen en bakken, waardoor je jezelf kunt blijven uitdagen. Zo heeft iedereen een andere voorkeur en daarom hebben wij dan ook een divers aanbod, zodat er voor iedere liefhebber een geschikte barbecue te vinden is, eventueel met de nodige accessoires en uitbreidingen. 

Tot ziens bij Natuurlijk Tilburg, voor barbecues en nog veel meer!

Je bent natuurlijk van harte welkom in ons tuincentrum voor het volledige aanbod en persoonlijk advies. Natuurlijk helpen we je graag om de juiste barbecue en accessoires te vinden. Vraag onze medewerkers gerust om advies, dan denken we met veel plezier met je mee. Ook vind je bij ons vele andere artikelen op het gebied van groener leven. Zo kun je nóg meer uit het buitenleven halen en ondertussen kiezen voor groen en duurzaam. Natuurlijk Tilburg, in, voor en met Tilburg!