• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Om je vingers bij af te likken… Dát zijn de grills van Napoleon! Dit Canadese merk staat voor kwaliteit gehuld in prachtige, ergonomische designs – en dat voor een zeer betaalbare prijs. Met een Napoleon BBQ ben je verzekerd van een goed en eerlijk product waar je heel lang plezier van hebt. Het maakt niet uit of je voor het gemak van gas kiest of de kenmerkende smaak van de houtskoolbarbecue prefereert; Napoleon is er voor iedereen! Liefde gaat immers door de maag…

Genieten van het buitenleven met Natuurlijk Tilburg

Wij helpen je graag met grote en kleine oplossingen voor in en om het huis om meer uit de natuur te halen. Zo ook door goede barbecues en de nodige toebehoren aan te bieden, waardoor je nog meer kunt genieten van het buitenleven. Wij kiezen graag voor groen en duurzaam en helpen jou om dat ook te doen. Natuurlijk helpen we je daar graag bij, dus vraag onze enthousiaste medewerkers gerust om advies.

Napoleon grills in verschillende uitvoeringen

Een lekker stukje vlees of vis van de grill heeft nog nooit zo lekker gesmaakt. Dáár zorgt Napoleon wel voor! Het merk streeft ernaar jou als consument elke dag te prikkelen met duurzame, kwalitatieve en innovatieve producten waarop je kunt bouwen. Of je je maal nu op de camping wilt bereiden of je tuin in een allround buitenkeuken wilt veranderen; het kan allemaal! Het aanbod Napoleon BBQ’s is immers ontzettend groot, dus er is altijd een barbecue die past bij jouw smaak. Misschien zoek je wel een tafel BBQ met een grillplaat die in no-time klaar is voor de eerste stukken groenten of vlees? Ook voor de luxepoezen valt er genoeg te kiezen. Wat dacht je van de buitenkeukens uit de Prestige Pro lijn? Deze hebben een infrarood zijbrander, verlichte knoppen en zelfs binnenverlichting.

Natuurlijk buiten koken met Napoleon bbq's en accessoires

Natuurlijk wil je wanneer het weer zich ervoor leent zo veel mogelijk buiten zijn. Dan verplaatsen we het binnenleven maar al te graag naar buiten! Een buitenkeuken is zo gemaakt, met een fijne barbecue en een aantal accessoires. Je vindt bij ons natuurlijk verschillende soorten en maten barbecues, maar ook de verschillende extra's en aanvullingen, zoals:

  • diverse roosters en platen voor verschillende bereidingswijzen
  • aanmaakblokjes
  • tangen en spatels
  • beschermhoezen
  • schoonmaakborstels en reinigingsmiddelen

Zo kun je heel veel variëren qua gerechten en bereidingswijzen, waardoor iedere barbecue-sessie weer anders is. Ook voor het onderhoud van de barbecue vind je verschillende toebehoren, zoals schoonmaakborstels en hoezen, zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft en goed beschermd is.

Diverse soorten barbecues bij Natuurlijk Tilburg

Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om barbecueën. Daarom hebben wij verschillende barbecues in ons assortiment, variërend van gas en elektronisch tot aan houtskool. De verschillende barbecues hebben allemaal hun kenmerken en eigenschappen die het gebruik verschillend kunnen maken. Kies je liever voor snelheid, of kan er voor jou niets op tegen de geur van houtskool? Ook de bereidingswijzen kunnen verschillen. Bij sommige barbecues kun je eindeloos variëren met technieken zoals grillen, roken, stomen en bakken, waardoor je jezelf kunt blijven uitdagen. Zo heeft iedereen een andere voorkeur en daarom hebben wij dan ook een divers aanbod, zodat er voor iedere liefhebber een geschikte barbecue te vinden is, eventueel met de nodige accessoires en uitbreidingen. 

Tot ziens bij Natuurlijk Tilburg, voor barbecues en nog veel meer!

Je bent natuurlijk van harte welkom in ons tuincentrum voor het volledige aanbod en persoonlijk advies. Natuurlijk helpen we je graag om de juiste barbecue en accessoires te vinden. Vraag onze medewerkers gerust om advies, dan denken we met veel plezier met je mee. Ook vind je bij ons vele andere artikelen op het gebied van groener leven. Zo kun je nóg meer uit het buitenleven halen en ondertussen kiezen voor groen en duurzaam. Natuurlijk Tilburg, in, voor en met Tilburg!