• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Goede plantenwinkel in Tilburg

Wat is een goede plantenwinkel in Tilburg om kwalitatieve planten te kopen voor binnen en buiten? Dat is Natuurlijk Tilburg, waar je terecht kunt voor bijzonder groen. We hebben een ruim opgezet tuincentrum, met een groot aanbod aan planten in verschillende soorten en maten. Onze specialisten lopen altijd rond om je van advies te voorzien, indien je vragen hebt over de verzorging van de plant. Wil je graag hulp bij het oppotten van jouw nieuwe planten in een bijpassende bloempot? Maak dan gebruik van onze opposervice, dan ben je bij thuiskomst direct klaar om jouw nieuwe planten een plek te geven! Natuurlijk Tilburg is 7 dagen per week geopend en staat met veel plezier voor je klaar. Onze winkel is gevestigd in Tilburg en vanuit heel Brabant goed te bereiken. Bekijk onze openingstijden om onze winkel een bezoek te brengen.

Plantenwinkel in Tilburg bezoeken, Tuincentrum Natuurlijk Tilburg

De mooiste planten kopen in de buurt van Tilburg

Waar kan ik mooie planten kopen in de buurt van Tilburg, Loon op Zand, Udenhout en Oisterwijk? Bij Natuurlijk Tilburg vind je een complete plantenwinkel in hét tuincentrum van Natuurlijk Tilburg, voor planten van zeer hoge kwaliteit! Of je nu op zoek bent naar nieuwe kamerplanten, of nieuwe tuinplanten: voor kwaliteit kun je op ons rekenen. Wil je meer leren over de verzorging van jouw nieuwe planten? Dan geven we je graag een persoonlijk advies. Stel gerust jouw vragen aan onze planten specialisten. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw nieuwe planten ook echt goed groeien en bloeien op hun nieuwe plek. Wil je jouw groene vingers eens uitdagen en meer leren over duurzaamheid? Bezoek dan eens een van onze workshops planten stekken. Hier leer je planten te vermenigvuldigen, zodat je ze kunt delen met de omgeving. Voordat je het weet kun je jouw omgeving blij maken met jouw eigen stekjes! Als je planten wilt kopen in Brabant, kun je 7 dagen per week in onze winkel terecht. Kom je op de koffie? In onze koffiehoek kun je altijd een gratis kopje koffie pakken. 

Plantenwinkel met ruim aanbod in Brabant

Waar vind ik een plantenwinkel met veel keuze? Voor huis, tuin en dier vind je bij Natuurlijk Tilburg een ruim aanbod. Je kunt bij ons terecht voor duurzame opties, waar we je met veel plezier over inspireren. Daarnaast wordt ook aan de huisdieren gedacht, in onze dierenwinkel genaamd Animal Center.  Of je nu op zoek bent naar tuinplanten zoals heide, coniferen of bonsai: we helpen je in onze winkel graag om geschikte planten te vinden voor jouw tuin. Ook voor binnen vind je een zeer ruim assortiment in onze winkel. Wij kamerplanten zoals de Aloe Vera, Monstera en Alocasia Zebrina, maar ook kunstplanten waarmee je altijd een groenere omgeving kunt creëren. K Wil je nieuwe planten aanschaffen met een bijpassende pot? Je bent meteen klaar om deze een goede plek te geven thuis, als je gebruik maakt van onze oppotservice. Kies een mooie bijpassende pot uit, dan zorgen wij ervoor dat de plant goed op zijn plek staat. Heb je vragen over jouw nieuwe tuinplanten of kamerplanten? Vraag dan gerust om advies aan een van onze medewerkers, we voorzien je graag van persoonlijk advies!

Plantenwinkel Tilburg bezoek tuincentrum Natuurlijk Tilburg

Koop duurzame planten in de plantenwinkel van Natuurlijk Tilburg

Welke plantenwinkel is vandaag open in Brabant? Dat is Natuurlijk Tilburg! Onze winkel is 7 dagen per week geopend en we staan met veel plezier voor je klaar. Bij Natuurlijk Tilburg zijn we er in, voor en met Tilburg. We werken graag samen met lokale ondernemers om een duurzaam assortiment aan te bieden. Ons assortiment is zeer divers, variërend van lokale zuivel, tot bakproducten, tot een volledige dierenwinkel, en natuurlijk alles op het gebied van tuinieren en kamerplanten. Lukt het niet om jouw aankoop naar huis te vervoeren? Vraag dan naar onze bezorgservice, dan helpen we je graag. Bij Natuurlijk Tilburg is er gratis parkeergelegenheid en onze winkel is toegankelijk met de rolstoel. Bekijk de openingstijden van Natuurlijk Tilburg en bezoek onze winkel. Kom langs en laat je verrassen!