• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Het beste tuincentrum in de buurt van Tilburg

‘Welk tuincentrum zit bij mij in de buurt van Tilburg?’ vraag je je misschien af als je in Tilburg en omstreken woont. Het antwoord is: Natuurlijk Tilburg! In ons tuincentrum speelt de regio een grote rol. We werken veel samen met lokale ondernemers en kiezen zo veel mogelijk voor duurzame opties. Wij zijn de goede buur, waar je niet alleen terecht kunt voor een kopje koffie – maar ook voor een persoonlijk advies als het gaat om tuinieren, kamerplanten en groene keuzes maken. Je vindt bij ons bijzonder groen, voor zowel binnen als buiten én daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bakproducten. Bij Natuurlijk Tilburg helpen we je graag om duurzame keuzes te maken. Dat doen we samen in, voor en met Tilburg. Kom je langs voor flink veel groen inspiratie?

Beste tuincentrum van Tilburg en omgeving is Natuurlijk Tilburg

Uitgebreid assortiment in hét tuincentrum van Tilburg

Je vindt bij Natuurlijk Tilburg een zeer divers aanbod aan producten voor huis en tuin. Zo kun je bij ons terecht voor bijzonder groen, voor binnen en buiten, maar ook voor tuingereedschap, woonartikelen, bakproducten én een volledige dierenwinkel. Ons tuincentrum in Brabant is het adres voor méér dan alleen tuinplanten. Zo vind je ook bijzondere lokale producten van ondernemers uit de buurt. Zuivel van de Smaak van Hier is één van de bijzondere lokale initiatieven die je bij ons vindt, met heerlijke en eerlijke zuivelproducten gemaakt van zuivel uit de regio. In onze bakwinkel vind je bijzondere bakproducten om (h)eerlijke gerechten te bereiden. Voor vragen over jouw planten, of hulp bij het oppotten van planten kun je altijd een van onze medewerkers aanspreken. We hebben een oppotservice in de winkel nabij Udenhout en er zijn altijd enthousiaste collega’s om je te voorzien van een persoonlijk advies. Heb je zin in een kopje koffie en een ontmoeting met iemand uit de buurt van Tilburg? Onze koffiehoek is altijd geopend, waar je terecht kunt voor een gratis kopje koffie

Welk tuincentrum rondom Tilburg is open?

Welk tuincentrum is vandaag geopend in Tilburg? Natuurlijk Tilburg! Wij zijn namelijk 7 dagen per week geopend en staan met veel plezier voor je klaar. Heb je vragen over de juiste standplaats van jouw nieuwe tuinplanten, of wil je weten waarom de Monstera niet groeit zoals verwacht? Natuurlijk helpen we je graag. Spreek gerust een van onze enthousiaste collega’s aan, dan voorzien we je graag van een persoonlijk advies. Daarnaast inspireren we je graag met workshops over barbecueën, planten stekken en bakken. Wij zijn graag een goede buur in de omgeving: vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam. Daarom hebben we een gratis oppotservice, zijn we 7 dagen in de week geopend én is onze winkel rolstoelvriendelijk. De gehele winkel is gelijkvloers, de paden zijn ruim opgezet en je kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein. Daarnaast kun je in onze winkel gebruik maken van gratis wifi. Wij helpen je in onze winkel graag om duurzame keuzes te maken. Daarom hebben wij altijd verschillende opties in ons assortiment in Berken Enschot, in verschillende prijsklassen. Zo kun je kiezen voor dat wat bij je past. Heb je vragen over de planten die je nu hebt, of je bloempot wel geschikt is? Maak dan gerust een foto, dan is er altijd iemand om met je mee te denken.

Het tuincentrum van Tilburg Natuurlijk Tilburg

Bezoek tuincentrum Natuurlijk Tilburg

Natuurlijk helpen we je graag! Wat zijn de openingstijden van Natuurlijk Tilburg? Van maandag tot en met zondag zijn wij geopend en helpen we je met veel plezier. Bekijk onze actuele openingstijden op de contactpagina. Onze winkel is gelegen in Brabant en goed te bereiken vanuit Oisterwijk, Loon op Zand en Udenhout. Je kunt bij Natuurlijk Tilburg gratis parkeren, maar indien nodig hebben we ook een bezorgservice om jouw aankopen thuis te bezorgen in Brabant. Of je nu op zoek bent naar slimme bewatering systemen, stijlvolle potterie voor binnen, of heerlijke lokale zuivelproducten; je bent in onze winkel aan het juiste adres. Naast het tuincentrum, is er ook een complete dierenwinkel, Animal Center, voor alle benodigdheden voor jouw huisdier! Laat je inspireren in onze winkel, of neem deel aan een van onze workshops. We verwelkomen je graag bij Natuurlijk Tilburg.

Contact  Over ons  Assortiment  Klantenkaart