• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Volwaardige bakwinkel in Tilburg

Wat is een goede bakwinkel in de buurt van Tilburg? Natuurlijk Tilburg is niet alleen een tuincentrum, maar heeft ook een zeer ruime afdeling met met bakproducten. Je verwacht het niet direct bij een tuincentrum, maar aangezien wij er zijn om jouw huis en tuin gezelliger te maken, vinden wij koken en bakken ook erg belangrijk! Een heerlijke geur in huis, een ontspannen bezigheid en natuurlijk een heerlijk eindresultaat. Wij zijn de bakspecialist in de regio Udenhout en Loon op Zand, waar je terecht kunt voor verschillende soorten bakproducten. Ideaal voor jezelf, maar ook erg geschikt om cadeau te geven! Uiteraard helpen we je graag als je vragen hebt over de producten, dus vraag gerust om advies aan onze medewerkers. 

Bakwinkel van Tilburg vind je bij tuincentrum Natuurlijk Tilburg

De beste bakproducten kopen in de buurt van Tilburg

Waar kan ik de beste bakproducten kopen in Brabant? Bij Natuurlijk Tilburg vind je een complete bakwinkel met diverse benodigdheden Zo vind je in onze bakwinkel onder andere:

  • Cook and Bake producten
  • Custers bakproducten
  • Patisse bakbenodigdheden

Of het nu gaat om een bakmix, of om handige keukenhulpjes: onze bakafdeling staat vol met kwalitatieve producten voor de thuisbakker. Wij hebben onder andere complete all-in mixen, bak ingrediënten, banket en dessert mixen, decoratie materiaal en bakgerei. Zo kun je op ieder niveau aan de slag gaan en jouw bak ervaringen naar een hoger niveau tillen! Of je nu gaat beginnen met bakken als nieuwe hobby, of op zoek bent naar uitbreiding van technieken en producten die je kunt maken, in onze bakwinkel ben je aan het juiste adres. De bakwinkel bevindt zich in de koffiehoek waar je tevens terecht kunt voor een gratis kopje koffie, om een pauze te nemen tijdens het winkelen en buurtgenoten te ontmoeten. Heb je vragen, of behoefte aan advies? Vraag dan gerust een van onze enthousiaste medewerkers om meer informatie, er is altijd iemand aanwezig om met je mee te denken. Onze bakafdeling is dé bakwinkel voor al jouw bakbenodigdheden, bakmixen en keukenhulpjes van de regio Udenhout, Oisterwijk en Berkel Enschot!

Bakwinkel met ruim aanbod in Brabant

Waar zit een bakwinkel in Brabant, waar je terecht kunt voor al jouw bakmixen, ingrediënten, bakvormen en nog veel meer? De bakafdeling van Natuurlijk Tilburg is dé bakwinkel voor kwalitatieve bakproducten. Wij inspireren je graag om duurzame keuzes te maken en dat doen we ook op onze bakafdeling. Met een kijkje in onze bakwinkel raak je direct geïnspireerd om aan de bak te gaan. Je kunt bij ons bakbenodigdheden kopen zoals complete bakmixen, pure ingrediënten en decoratie, maar ook voor alle bak accessories zoals deegrollers, vormen in verschillende maten en handige keukenhulpjes. Bak je zelf niet graag, maar zijn er mensen in je omgeving die hier veel mee bezig zijn? Dan vind je in onze winkel ook mooie cadeaupakketten, waar de liefhebbers meteen mee aan de slag kunnen gaan! Onze bakwinkel in Brabant vind je in de koffiecorner van onze winkel, waar je natuurlijk ook kunt ontspannen met een gratis kopje koffie en een lekker koekje. We hopen je te inspireren om met plezier en ontspanning in de keuken te staan!

Bakwinkel bezoeken in Tilburg kom langs bij tuincentrum Natuurlijk Tilburg

Vind de ideale bakwinkel bij tuincentrum Natuurlijk Tilburg

Welke bakwinkel is vandaag open? De bakwinkel van Natuurlijk Tilburg is 7 dagen per week geopend, dus je kunt iedere dag van de week bij ons terecht. Bekijk de meest actuele openingstijden op onze website, dan kijken we er naar uit om je te verwelkomen. We hebben een zeer uitgebreid assortiment waarin de lokale omgeving en duurzaamheid een grote rol spelen. Zo vind je onder andere lokale zuivel van de Smaak van Hier en geven we je graag advies op het gebied van duurzaamheid en hebben we een mooie plantenwinkel en woonwinkel in één. Je kunt bij ons gratis parkeren en onze winkel is ook toegankelijk met een rolstoel. Heb je grotere aankopen gedaan die je niet kunt vervoeren? Vraag dan naar onze bezorgdienst, dan bezorgen we jouw aankoop bij je thuis. Kom langs en laat je verrassen!

Contact  Over ons  Assortiment  Klantenkaart