• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Lekker eten en zo

Bij lekker leven hoort natuurlijk ook lekker eten. En voor ons komt veel lekker eten gewoon uit onze eigen buurt! Wij werken bij Natuurlijk Tilburg graag samen met lokale ondernemers, omdat de omgeving zo veel te bieden heeft. Daarnaast is duurzaam leven ook vaak kiezen voor wat er uit de regio komt. Bij Natuurlijk Tilburg maken wij dit graag toegankelijk, dus je vindt bij ons heerlijke streekproducten. Ook kun je lekker zelf aan de slag gaan in de keuken en vind je mooie accessoires om daarna de tafel mooi te dekken. Een lekkernijtje voor bij de koffie, een goede bakmix voor een fijne baksessie en prachtige aankleding voor de tafel; je vindt het allemaal bij Natuurlijk Tilburg! En Natuurlijk helpen we je graag als je nog vragen hebt, dus vraag ons enthousiaste team gerust om advies indien nodig. Samen gaan we voor groene keuzes, in, voor en met Tilburg! 

Mooie maaltijden aan een mooi gedekte tafel

De lekkerste maaltijden smaken nog nét ietsje beter wanneer je ze aan een mooi gedekte tafel eet. Daarom vind je bij Natuurlijk Tilburg de mooiste benodigdheden voor een mooi gedekte tafel. Servies, keukenaccessoires en details die bijdragen aan een mooie tafel, waar je kunt genieten van lekker eten en zo. 

In de zomer koken we buiten!

Als de dagen lang zijn en de temperaturen aangenaam, dan brengen we steeds meer tijd buiten door. Waarom zouden we dan ook niet buiten koken? De barbecue is jouw ideale 'keukenhulpje' om in een mum van tijd een lekkere maaltijd te bereiden en hierbij hoef je jezelf niet te beperken tot het standaard barbecue menu...

Origineel op je barbecue!


Wat dacht je bijvoorbeeld van een pakketje van kippenborst, gemarineerd met zoet-sticky barbecuesaus, compleet met stukjes ananas, paprika, knoflook en olijfolie in aluminiumfolie als hoofdgerecht? Daarnaast kun je als bijgerecht denken aan gevulde portobello champignons met mozarello, tomaat en balsamico! Of misschien plakken zoete aardappel met een dressing van citroen-koriander voor een vleugje frisheid! In een mum van tijd zet je een originele maaltijd op tafel!

Lekker eten is lokaal eten

Het allerlekkerst smaakt het eten wanneer je weet dat het uit de buurt komt en een lage impact heeft op het milieu. Daarom zijn wij fan van lokaal eten en laten we jou daar graag kennis mee maken. Lekker lokaal eten vind je namelijk ook in ons tuincentrum. Mooie streekproducten, bijzonder lekkers en alles wat je nodig hebt om lekker thuis te kunnen bakken. Zo haal je het beste (en het lekkerste!) uit de regio bij Natuurlijk Tilburg. Samen gaan we voor een groene omgeving; in, voor en met Tilburg!

Natuurlijk Tilburg voor lekker eten en zo

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum, voor jouw handige keukenhulpjes, stijlvol servies en heerlijke streekproducten. Duurzame materialen en lokale initiatieven zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Wij zijn de behulpzame buurman, waar je aan kunt kloppen voor een gezellig praatje of een helpende hand. Vraag ons gerust om informatie en tips, dan denken we graag met je mee!