• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Mini-plantjes

Mini-plantjes zijn mooie kleine verrassingen die erg leuk zijn om cadeau te geven, maar die je ook heel goed kunt gebruiken om jouw interieur ietsje groener te maken. Iedereen heeft immers plek voor een klein maar fijn mini-plantje! Al zijn ze klein van stuk, een aantal mini-plantjes in huis brengt al veel sfeer met zich mee en ook als cadeau zullen ze veel mensen blij maken! Je kunt van de verschillende mini-plantjes zelf een mooi setje maken voor bijvoorbeeld op een dienblad, in de vensterbank, of verspreid door het interieur. Zo kun je ook van de kleinste beetjes groen genieten in huis!

Verschillende soorten mini-plantjes

Je kunt zelf een aantal mini-plantjes combineren tot een mooi setje. Je vindt bij ons onder andere:

  • Cactusjes
  • Vetplantjes
  • Kleine groene plantjes

De kleine maar fijne plantjes kunnen ook nog eens de makkelijkste plantjes zijn, als je kiest voor cactusjes en vetplantjes. De kleine groene plantjes kunnen echter wel wat extra verzorging gebruiken, zodat ze bij jou uit kunnen groeien tot volwassen planten! Maak jouw eigen selectie aan mini-plantjes en combineer deze met bijvoorbeeld mooie kleine potjes, een aantal kaarsen, of fotolijstjes en je hebt een mooi geheel waarmee je jouw interieur kunt opfleuren. Je zult merken dat ondanks het kleine formaat, ieder plantje wat meer leven brengt in jouw interieur.

Mini plantjes qua formaat, maar toch een groot gebaar

De mini-plantjes zijn klein en fijntjes, maar vormen toch een mooi gebaar dat uitstekend geschikt is om cadeau te geven. Verblijd iemand om je heen met een beetje groen, dan is het formaat niet van belang. Het is een mooi cadeau als aandenken, een symbolisch bedankje, of zo maar een kleine verrassing voor iemand die je lief is. Kies er mooie mini-potjes bij uit en de ontvanger kan de plantjes meteen een mooi plekje geven!

Mini cactusjes en vetplantjes: de kleinste en makkelijkste plantjes

De kleinste en makkelijkste plantjes die er zijn, zijn toch echt de cactusjes en vetplantjes. Ze hebben weinig wensen als het gaat om verzorging en zijn te vinden in verschillende vormen en maten. Een bolcactusje, of een rechte, een vetplantje met platte bladeren of een rechtopstaande, zo zijn er verschillende verschijningsvormen te vinden met allemaal een specifieke wens: niet te veel water! Dat maakt het een stuk gemakkelijker om ze gezond te houden en kunnen ze er goed tegen als je ze een keertje vergeet water te geven. Zo heb je zo lang mogelijk plezier van de mini-plantjes, ook als je geen groene vingers hebt. 

Natuurlijk Tilburg: Samen voor een groene omgeving

Bij Natuurlijk Tilburg werken we graag samen om onze omgeving een stukje groener te maken. Dat doen we onder andere door samen te werken met lokale ondernemers en zo veel mogelijk duurzame opties aan te bieden. Zo kunnen we samen in, voor, en met Tilburg werken aan een groene omgeving en nog meer plezier beleven aan de natuur. Kom bij ons langs voor het hele aanbod, variërend van mini-plantjes tot aan tuinonderhoud. Je bent van harte welkom en natuurlijk helpen we je graag als je vragen hebt!

Kom je langs?