• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Orchidee

De orchidee is wellicht zelfs een van de populairste kamerplanten op dit moment! Bij Natuurlijk Tilburg helpen we je graag om jouw omgeving zowel binnen als buiten een stukje groener te maken. Onder andere door middel van prachtige kamerplanten, waaronder de Orchidee! De meest bekende orchidee in Nederland is de Phalaenopsis, ook wel vlinderorchidee genoemd. Maar er zijn ook verschillende andere soorten, die je bij Natuurlijk Tilburg kunt vinden! De Orchidee is een veelzijdige tropische verschijning die jouw interieur erg op kan fleuren! De verschillende kleuren en bijzondere vormen maken het een prachtige kamerplant als je toe bent aan wat meer kleur. De verzorging is daarnaast gelukkig niet al te ingewikkeld, waardoor je vooral veel plezier zult beleven aan jouw orchidee!

Orchideeën kopen in Tilburg

Bij Natuurlijk Tilburg vind je verschillende soorten orchideeën, waardoor je eventueel mooie combinaties kunt maken of jouw favoriete soort en kleur uit kunt kiezen, zoals:

  • Cymbidium
  • Phalaeonopsis
  • Vanda

De verschillende orchideeën hebben hun kenmerken, kleuren en vormen waardoor er bij verschillende stijlen en voorkeuren een mooie bijpassende orchidee te vinden is. Daarnaast zijn de orchideeën natuurlijk uitstekend geschikt om cadeau te geven, omdat deze populaire en vrolijke kamerplant veel mensen blij weet te maken! 

De verschillende soorten Orchideeën

De ene Orchidee is de ander niet en zo hebben ze allemaal hun voorkeuren qua verzorging. De Cymbidium is te herkennen aan de holle boogvormige lip van de bloem die op een bootje lijkt. Bij deze Orchidee kun je iedere 5 dagen het water verversen en één centimeter afsnijden. De Vanda is de orchideesoort met de grootste diversiteit aan kleuren, waaronder zelfs blauw! Daarnaast is het blad vaak voorzien van een eigenzinnig printje, dankzij de verschillende vlekjes en streepjes. De Vanda heeft iedere 5 dagen schoon water nodig en daarnaast staat ze niet graag in de buurt van de fruitschaal, verwarming én zonlicht. De Phalaenopsis is ook wel bekend als de vlinderorchidee en lijkt qua wensen op de Vanda. Aanvullend daarop kun je de bloemstengels 3 tot 5 centimeter schuin afsnijden. 

Gezellig groen thuiskomen met Natuurlijk Tilburg

Bij Natuurlijk Tilburg helpen we je graag om jouw omgeving een stukje groener te maken, zowel binnen als buiten. Voor de een betekent dat een mooie orchidee in huis, en de ander is meer van mini-plantjes. Natuurlijk helpen we je graag om voor jou geschikte kamerplanten te vinden, waar je veel plezier van kunt beleven! Daarnaast voorzien we je natuurlijk ook van de nodige informatie over de verzorging, zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. 

Meer weten over Orchideeën en andere kamerplanten voor meer gezellig groen in huis? Kom langs bij Natuurlijk Tilburg!

Bij Natuurlijk Tilburg kiezen we graag voor groene en lokale initiatieven die bijdragen aan een groene omgeving. Zo kunnen we samen meer duurzame keuzes maken om onze omgeving stukje voor stukje wat groener te maken. Dat doen we samen, in, voor, en met Tilburg! Natuurlijk helpen we je hier graag bij, dus je kunt altijd bij ons terecht met vragen. Tot ziens bij Natuurlijk Tilburg! 

Kom gerust eens langs!