• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Houten plantenbakken

Bij Natuurlijk Tilburg helpen we je graag om jouw omgeving met kleine veranderingen een stukje groener te maken. Dat doen wij door duurzame en eerlijke oplossingen aan te bieden in, voor, en met Tilburg samen. Zo halen we het beste uit de natuur, zonder hier een te grote impact mee te maken. Samen gaan we voor meer groen, in alle mogelijke opzichten. Of het nu gaat om een mooie kamerplant waar je iedere dag weer blij van wordt, of om een nieuw tuinmeubel waarop je extra van jouw tuin kunt genieten. Bij Natuurlijk Tilburg kun je rekenen op duurzame oplossingen, waar we je graag mee helpen! Ook als het gaat om potten en bakken voor binnen en buiten. Zo vind je bij ons een gevarieerd aanbod aan houten plantenbakken, waarin je jouw planten een mooi plekje kunt geven. 

Ontdek houten plantenbakken in verschillende soorten en maten

Wie denkt aan een natuurlijke uitstraling, denkt aan hout. Daarom bieden wij verschillende soorten houten plantenbakken aan, gemaakt van duurzaam hout. Zowel voor binnen als voor buiten zijn er verschillende soorten houten plantenbakken, zoals:

  • Houten plantenbakken op wieltjes
  • Rechthoekige houten plantenbakken
  • Vierkante houten plantenbakken

Als je graag een houten plantenbak buiten neer wilt zetten, dan is een goede behandeling van het hout noodzakelijk. Dit soort plantenbakken is vaak geïmpregneerd, zodat deze beter bestand is tegen weersinvloeden. Ook is de binnenkant vaak bekleed met een worteldoek en eventueel hydrokorrels. Deze hebben ook weer als voordeel dat het onderhoud van jouw planten een stuk makkelijker wordt! Je kunt er ook eventueel zelf nog voor kiezen om de plantenbakken te behandelen, wanneer je toch besluit om deze buiten neer te zetten. Zo kun je verschillende kanten op met nieuwe planten en stijlvolle bakken!

Jouw favoriete planten gecombineerd met een stoere houten plantenbak

Zowel voor binnen als voor buiten vind je bij ons natuurlijk een heel divers aanbod aan planten. Mini-plantjes, orchideeën, grote tuinplanten, bloeiende kamerplanten, luchtzuiverende kamerplanten; je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het bij ons vinden. Zo kun je helemaal jouw gang gaan bij het groener maken van jouw omgeving. Daarvoor hoef je echt niet perse een grote tuinverbouwing te doen, maar juist stap voor stap een beetje meer groen en een aantal duurzame keuzes kunnen ook al veel effect hebben! Zo zul je zien wat een stoere houten plantenbak met een grote kamerplant, of een bloeiende tuinplant voor effect hebben!

Kies voor groen, in, voor en met Tilburg

Kom gezellig bij ons langs in Tilburg, waar we je natuurlijk met veel plezier op weg helpen. We voorzien je graag van advies en inspiratie op het gebied van duurzaam en groen leven en bieden hiervoor verschillende oplossingen en mogelijkheden. Groot en klein, iedere stap is er een! Vraag ons enthousiaste team gerust om hulp, dan denken we heel graag met je mee! Ben je benieuwd welk formaat plantenbak bijvoorbeeld het beste past bij jouw nieuwe kamerplant? Of wil je weten of jouw favoriete houten plantenbak nog behandeld dient te worden? Voor deze en vele andere vragen staan we voor je klaar!