• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Kerstboom eruit, kamerplant erin!

 

Natuurlijk blijft jouw huis gezellig! Ook in januari. De feestdagen zijn achter de rug. Nu alle december-decoratie uit je huis verdwijnt, voelt het toch wat minder warm en een tikje ongezellig. Misschien vind je hier en daar nog een verdwaalde dennennaald. Bij ons is het daarom zo; Kerstboom eruit, kamerplant erin! 

 

Ook een mooie groene plant brengt sfeer in huis. Ga je voor een formaatje boom of toch liever wat kleiner? Met de juiste plant kun je een statement maken in bijvoorbeeld jouw woonkamer. Een echte eyecatcher waar je waarschijnlijk veel complimenten over zult krijgen. Maar ook de kleine(re) planten hebben een grote toegevoegde waarde. Solistisch of in een groepje. Houd met de keuze voor de plant rekening met jouw woonstijl. Voor elke plaats in huis is er een geschikte plant te vinden!

Zo kunnen planten op je slaapkamer een gunstig effect hebben op je nachtrust. Ze bezorgen je het gevoel gehuld te zijn in een warme deken. In de badkamer zullen de hiervoor geschikte planten onder invloed van het vocht juist een heerlijke ‘groene’ geur verspreiden. Daarnaast zuiveren planten de lucht in jouw woon -of werkruimte. Hierdoor adem jij schonere lucht in. Mooi meegenomen nu we allemaal wat meer tijd doorbrengen binnenshuis. 

 

Kies de plant die bij jou past. Heb je echte groene vingers of houd je het liever eenvoudig? Elke plant vraagt om een andere verzorging. Maar ook jouw persoonlijke smaak speelt een belangrijke rol. Futuristisch of juist zacht. Volledig groen of met kleurrijke bloemen. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Want het allerbelangrijkste is dat jij blij wordt van jouw nieuwe kamerplant!

 

Kom jouw nieuwe groene huisgenoot halen in januari en ontvang leuke kortingen! Zo krijg je: 

  • 15% korting op een kamerplant
  • 15% op alle potten
     

Deze actie is geldig van 6 t/m 17 januari 2021

Je vindt ons hier: