Lekker loungen in de tuin

Loungemeubelen in de tuin maken het een stuk toegankelijker om heerlijk tot rust te komen in jouw eigen tuin. Bij fijne temperaturen en de eerste zonnestralen kun je al die kleine momentjes meepakken van pure ontspanning in de buitenlucht. Wij dragen daar graag aan bij, met grote en kleine veranderingen die je helpen om meer van het buitenleven te genieten. Wij doen dat door zo veel mogelijk duurzame initiatieven aan te bieden, waardoor je bewuste keuzes kunt maken voor in en om het huis. Zo vind je bij ons veel lokale merken, zodat we in, voor, en met Tilburg samen kunnen werken naar een groene omgeving! 

Een fijne loungeset voor een ontspannen buitenleven

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk onderuit kunnen zakken op een fijne loungebank, met zachte kussens en een comfortabele leuning? Wij kunnen weinig anders verzinnen, hoewel het wel nóg iets beter voelt wanneer je weet dat je een duurzame keuze hebt gemaakt waar zowel jij als de natuur baat bij hebben. Daarom bieden wij bij Natuurlijk Tilburg zo veel mogelijk duurzame merken aan die bij voorkeur ook nog eens uit de eigen omgeving komen. Zo kun je naar jouw eigen stijl en voorkeuren jouw omgeving zowel binnen als buiten een stukje groener maken. 

Loungen in de tuin met een fijne loungebank of loungestoel

Een hele loungeset kan heel fijn zijn en een mooie eenheid in de tuin brengen, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor enkele losse tuinmeubelen. Wellicht zoek je alleen een fijne bank, of een enkele ligstoel om heerlijk mee in de zon te kunnen ontspannen. Zo vind je bij ons onder andere:

  • Loungestoelen
  • Loungebanken
  • Hockers

Met een aantal losse meubelen kun je natuurlijk ook zelf een loungeset naar wens samenstellen! Er zijn verschillende stijlen en vormen qua loungemeubelen. Zo zijn er bijvoorbeeld strakke modellen met een minimalistische uitstraling, of meer ronde vormen met grote kussens voor een echte beach lounge uitstraling. Afhankelijk van jouw stijl kun je de mooiste loungemeubelen voor in jouw tuin bij ons uitkiezen en natuurlijk even uitproberen hoe comfortabel ze zijn! 

Duurzame keuzes op het gebied van tuinmeubelen en loungesets

Als we het hebben over duurzaamheid zijn er verschillende keuzes te maken om je op weg te helpen. Als eerste is het materiaal van groot belang. Het ene materiaal heeft meer grondstoffen nodig, het andere materiaal is lastiger te bewerken en weer een ander materiaal is wellicht prijziger in de aanschaf. Zo kan voor iedereen de keuze op een ander materiaal vallen, dus het belangrijkste hierbij is om rekening te houden met jouw wensen qua onderhoud en weersbestendigheid. Zo is er voor iedereen een geschikte loungeset te vinden die aansluit op jouw wensen. Wij stellen het assortiment met zorg samen en kiezen voor producenten die ook gaan voor een goede herkomst van de materialen en een eerlijk productieproces. Uiteraard vertellen we je graag meer over de eigenschappen van de verschillende merken en kunnen we je indien nodig voorzien van advies. Vraag ons enthousiaste team gerust naar meer informatie, dan denken we graag met je mee!