Parasols

Natuurlijk wil je onbezorgd van de zon genieten, maar wel met mate. Daarom is een parasol een hele goede manier om beschermd te blijven tegen uv-straling en toch van het buitenleven te kunnen genieten. Daarnaast zijn er vele parasols met een mooie strakke of romantische uitstraling, die juist extra sfeer in de tuin brengen. Bij Natuurlijk Tilburg helpen we je graag om kleine of grote oplossingen te vinden voor in en om het huis, waarmee je jouw omgeving een stukje groener maakt. Natuurlijk kiezen wij voor duurzaam en zelfs graag voor lokaal. Zo kunnen we in, voor en met Tilburg samen onze omgeving groener en duurzamer maken, waardoor we allemaal meer kunnen genieten van de natuur. 

Stijlvolle parasol, voor een onbezorgd buitenleven

Door te kiezen voor kwalitatieve zonwering, kun je het buitenleven een stuk onbezorgder maken. Zo kun je ook op de meest zonnige dagen buiten zijn, terwijl je goed beschermd blijft. Natuurlijk helpen we je graag, dus kom gerust bij ons langs voor advies over het juiste formaat, of andere vragen. Je vindt bij ons onder andere:

  • Zweefparasols
  • Stokparasols
  • Parasolvoeten
  • Parasolhoezen

Wij hechten grote waarde aan duurzame initiatieven en ondernemingen. Daarom vind je in ons wisselende assortiment verschillende duurzame merken uit de omgeving, die wij met veel zorg uitkiezen. Zo helpen we jou graag op weg naar het maken van duurzame en bewuste keuzes. 

Hoe kies je duurzame parasols en zonwering?

Bij iedere nieuwe oplossing voor in en om het huis, kun je kiezen voor een groenere optie. Zo ook op het gebied van zonwering. Als het gaat om parasols, zijn er verschillende materialen die een duurzame optie vormen, waaronder aluminium en glasvezel. Deze zijn sterk en weersbestendig en gaan jaren mee. Ook het doek kan duurzame eigenschappen hebben, bijvoorbeeld door 100% recyclebaar te zijn. Zo kan de keuze voor een nieuwe parasol ook een duurzame keuze zijn!

Kies voor groene opties voor zonwering

Naast parasols, vind je bij ons ook mooie schaduwdoeken van recyclebaar materiaal. Zo kun je op flexibele wijze genoeg schaduw creëren in de tuin. Natuurlijk wil je dat jouw tuin een veilige plek is met voldoende schaduw, daar helpen we je dan ook graag bij. Met de verschillende mogelijkheden kun je altijd een mooie en passende manier van zonwering vinden die past bij jouw tuin, stijl en wensen. Wij zijn er natuurlijk voor je, om je te helpen en adviseren indien nodig! Vraag onze enthousiaste medewerkers gerust om meer informatie, wij vinden het erg leuk om je te helpen bij het kiezen voor duurzame oplossingen om jouw omgeving groener te maken!

Duurzame parasols voor Tilburg, in Tilburg, met Tilburg!

Kom gezellig bij ons langs in Tilburg, voor duurzame parasols en oplossingen voor zonwering. Wij helpen je graag op weg naar een groener en duurzamer leven, door de kleine en grotere oplossingen voor in en om het huis. Natuurlijk staan we voor je klaar met advies en inspiratie! We zien je heel graag bij Natuurlijk Tilburg, waar we je met een wisselend assortiment kennis laten maken met mooie merken uit de regio!