• Natuurlijk helpen wij klanten!
  • Natuurlijk gaat duurzaamheid voorop
  • Natuurlijk zijn wij er in, voor en met Tilburg
Vandaag open van 09:30 tot 18:00

Vier redenen om een kunstkerstboom te kiezen

Bij een gezellige kerst hoort natuurlijk een mooie kerstboom. Kunstkerstbomen hebben veel te bieden, maar worden door velen overgeslagen. Natuurlijk snappen wij dat niet iedereen een opbergplek heeft voor de kunstkerstboom, maar toch zijn wij ervan overtuigd dat een kunstkerstboom tijdens de feestdagen ontzettend veel voordelen met zich meebrengt! Welke kunstkerstboom staat er dit jaar bij jou in huis? 

Een kerstboom die eeuwig mooi blijft

Heb jij de kerstboom het liefst zo vroeg mogelijk in de maand december al staan? Dan is een kunstkerstboom de juiste keuze. Een echte kerstboom zal naalden gaan verliezen en er tijdens de kerstdagen zelf vaak al niet meer zo mooi uitzien. Een kunstkerstboom blijft integendeel altijd mooi en zal nooit naalden gaan verliezen! Een kunstkerstboom kopen is een eenmalige investering waar je ieder jaar weer van kunt genieten. 

Een kunstkerstboom voor iedereen

Kunstkerstbomen zijn in ontzettend veel verschillende soorten en maten te koop... Wist je dat er zelfs verschillende kleuren kunstkerstbomen worden verkocht? Dan hebben wij het niet alleen over verschillende tinten groen, maar ook opvallende kleuren zoals wit en zelfs roze! Op deze manier kun je een kunstkerstboom kiezen die perfect bij jouw interieur en stijl past. Kleine kans dat er een witte kerst komt dit jaar, daarom is het bij ons ook mogelijk om besneeuwde kerstbomen voor binnen én buiten aan te schaffen!

Veilig voor de geliefde huisdieren

Kunstkerstbomen zijn over het algemeen veilig voor huisdieren. Echte kerstbomen zijn giftig en jouw huisdieren hebben dan ook een groot probleem als zij water van de kluit drinken of naalden opeten! Met een kunstkerstboom voorkom je dat jouw huisdieren ziek worden en heb je alsnog een prachtige kerstboom om van te genieten. 


 

Brandveilig en realistisch

Door diverse ontwikkelingen in het maken van kunstkerstbomen zijn deze vele male realistischer dan vroeger. Qua sfeer zullen de kunstkerstbomen zeker niet onder doen voor een echte kerstboom; je kunt ze namelijk bijna niet van elkaar onderscheiden! Ook is er een speciale coating over de naalden van de kunstkerstboom aangebracht om deze brandveilig te maken. 

Een complete kerst

De kerstdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder een kerstdiner (of twee). Bij Natuurlijk Tilburg kun je niet alleen terecht voor kerstbomen en kerstversiering, maar ook voor mooie streekproducten en ander lekkers om het kerstdiner mee aan te vullen. Vier jij dit jaar kerst met een duurzaam kerstdiner vol met lokale producten? Dan draag ook jij bij aan een beter milieu. Naast lekkernijen voor op tafel vind je bij Natuurlijk Tilburg ook alles om jouw kersttafel mee te versieren. Voor welk thema kies jij? Kom langs bij onze kerstshow en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden.